4.07854936 Dec 14, 2018; Newark, NJ, USA; Vegas Golden Knights center William Karlsson (71) scores a goal against New Jersey Devils goaltender Cory Schneider (35) during the first period at Prudential Center. Mandatory Credit: Ed Mulholland-USA TODAY Sports IBL …
Nyheter

Efter mardrömscomebacken – nu är tilltänkte ettan skadad igen

ANNONS

New Jersey Devils får klara sig utan sin målvakt Cory Schneider. Han har nämligen drabbats av en sträckning i magen.

Cory Schneider har några tunga säsonger bakom sig i New Jersey där det handlat om skador darrigt spel. Den här säsongen inledde han på skadelistan och när han väl kom tillbaka har han inte fått spelet att stämma. På de nio matcher han deltagit i har han släppt in 29 mål och har ett snitt på 4,66 och en räddningsprocent på 85,2.

Såklart en inte helt optimal situation då han är betald för att vara lagets givne förstemålvakt med sin lönetaksträff på sex miljoner dollar per säsong.

Nu är han dessutom skadad igen. Det är oklart hur länge han blir borta.

Den här artikeln handlar om: