STRAFFADE VÄXJÖ. William Eriksson lyfter in det avgörande straffmålet bakom Pontus Eltonius.
Nyheter

VIDEO: Mållös i slutspelet – då blev Modos poängkung finalhjälte

ANNONS

Han var Modos bästa mål- och poänggörare under grundserien, men fick inte utdelning i slutspelet – förrän under söndagens final mot Växjö. William Eriksson satte Modos mål under ordinarie speltid och den avgörande straffen som tog J20-laget till SM-guld.
– Skönt att det släppte när det behövs”, säger Modos hjälte till hockeysverige.se.

NYKÖPING (HOCKEYSVERIGE.SE)
Med 23 mål och 39 poäng var William Eriksson Modos mål- och poängkung i J20 SuperElit. I slutspelet hade han kammat noll inför finalen mot Växjö. Där tajmade den 18-årige umeåsonen formen perfekt och sköt Modo till SM-guldet i den otroligt rafflande straffläggningen.

 

 

Den här artikeln handlar om: