Florida knep segern i målmässigt jämn match mot Boston

Det blev seger för bortalaget Florida i matchen mot Boston i TD Garden. Laget vann måndagens match i NHL med 4-3 (2-1, 2-2, 0-0).

Första perioden var jämn. Boston inledde bäst och tog ledningen genom John Beecher efter 4.53, men Florida kvitterade genom Anton Lundell. Och Florida hann också ta ledningen, genom Sam Reinhart. Efter 5.08 i andra perioden nätade Brandon Carlo, på pass av Cole Koepke och Mark Kastelic och kvitterade för Boston.

Floridas Sam Reinhart gjorde 2-3 efter 9.29.

Anton Lundell gjorde dessutom 2-4 efter 12.59.

Bostons Mason Lohrei gjorde 3-4 efter 13.55 framspelad av Mark Kastelic och John Beecher.

Tredje perioden blev mållös, och Florida höll i sin 4-3-ledning och vann.

För tabellens utseende betyder det här att Boston ligger på tredje plats medan Florida har femteplatsen.

Nästa motstånd för Boston är Colorado. Lagen möts torsdag 17 oktober 03.30 i Ball Arena. Florida tar sig an Columbus borta onsdag 16 oktober 01.00.