Tyresö Hanviken Hockey segrade i toppmötet – Victor Englund hjälte

Vallentuna tog emot Tyresö Hanviken Hockey i lördagens toppmöte i J20 Region öst fortsättning herr. Och det slutade med seger för bortalaget Tyresö Hanviken Hockey, som besegrade Vallentuna med 5-3 (1-1, 3-2, 1-0).

Andraplacerade Tyresö Hanviken Hockey tog sin fjärde seger i rad i serien, medan Vallentunas efter fyra raka segrar nu förlorade.

Första perioden var jämn. Tyresö Hanviken Hockey inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Victor Englund efter 1.27, men Vallentuna kvitterade genom William Palmquist i slutet av perioden. Tyresö Hanviken Hockey hade övertaget även i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 9.28 genom Rasmus Dahlqvist, och gick upp till 1-4 innan Vallentuna kom tillbaka och reducerade till 3-4.

Innan perioden var över hade Tyresö Hanviken Hockey ryckt åt sig ledningen med 3-5.

Victor Englund gjorde tre mål för Tyresö Hanviken Hockey och Devin Kling hade tre assists.

Vallentuna stannar därmed kvar på tredje plats.

I nästa match, måndag 22 januari, har Vallentuna Hammarby J20 borta i Kärrtorps IP 19.30, medan Tyresö Hanviken Hockey spelar hemma mot Nacka 19.40.