Tingsryd J20 bröt Karlskrona segersvit

Efter fem segrar i rad i J20 Region syd herr för Karlskrona så tog vinstsviten slut borta mot Tingsryd. Matchen på lördagen i Dackehallen slutade 3-1 (1-1, 1-0, 1-0).

Vinsten mot Karlskrona innebär att Tingsryd har fem segrar i rad på hemmaplan.

Första perioden var jämn. Karlskrona inledde bäst och tog ledningen genom Malte Von Dahn efter 10.24, men Tingsryd kvitterade genom Frantisek Broz bara tre minuter senare. Tingsryd gjorde också 2-1 efter 4.07 i andra perioden när Oliver Petersson hittade rätt framspelad av Algot Blomdahl Arnoldsson och Joel Ohlsson. 6.57 in i tredje perioden nätade Tingsryds Algot Danielsson på pass av Joel Ohlsson och Algot Blomdahl- Arnoldsson och ökade ledningen för Tingsryd. Danielsson fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

För Tingsryd gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Karlskrona är på femte plats.

Tingsryd möter Mariestad i nästa match borta lördag 11 november 14.00. Karlskrona möter samma dag Kungälv hemma.