Stark defensiv när Tyresö Hanviken Hockey vann mot Vallentuna

Fyra egna mål – men inte ett enda för Vallentuna. Tyresö Hanviken Hockey tog en klar seger hemma mot Vallentuna i J20 Region öst fortsättning herr. Slutresultatet blev 4-0 (1-0, 1-0, 2-0).

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen efter sex minuters spel, genom Victor Englund framspelad av Devin Kling och Isak Malmfors. Efter 4.20 i andra perioden nätade Devin Kling, framspelad av Malcom Nord och Leo Palmert och gjorde 2-0. Tyresö Hanviken Hockey fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 4-0. Målen i sista perioden gjordes av Lucas Bengstelius och Devin Kling.

Tyresö Hanviken Hockey ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Vallentuna ligger sist, på tionde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är måndag 11 december. Då möter Tyresö Hanviken Hockey Nacka i Nacka Ishall 19.55. Vallentuna tar sig an Hammarby J20 hemma 19.40.