Revansch och tre poäng för Frölunda

Frölunda gick segrande från matchen i J20 Nationell södra herr när laget mötte Malmö borta i Malmö Isstadion på lördagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte då Malmö vann med 6-1. Den här gången blev slutresultatet 1-6 (1-0, 0-3, 0-3).

Malmö startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.52 slog Jakob Stjärna till assisterad av Kasper Dahlqvist. Frölunda gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-0 till ledning med 1-3. Frölunda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Elias Kumlin, Edvin Ahlstedt och Cyril-Jack Pont.

För hemmalaget betyder resultatet sjunde plats i tabellen. Frölunda är på sjätte plats.

I nästa match, söndag 29 oktober, har Malmö Växjö hemma i Malmö Isstadion 15.45, medan Frölunda spelar borta mot Rögle 12.00.