Oscar Öhrn tremålskytt i Göta Tranebergs seger mot Nacka

Oscar Öhrn stod för ett hattrick när Göta Traneberg besegrade Nacka på hemmaplan med 4-2 (1-1, 0-0, 3-1) i J20 Region öst herr.

Frans Nygren gjorde också ett mål för segrarna, målen för Nacka gjordes av Hugo Claesson och Sam Lindhagen Mellbin.

När Göta Traneberg och Nacka senast gjorde upp var Nacka klart bättre och vann med hela 9-2. Nu kom alltså revanschen för Göta Traneberg.

Första perioden var jämn. Nacka inledde bäst och tog ledningen genom Sam Lindhagen Mellbin efter 5.40, men Göta Traneberg kvitterade genom Frans Nygren i slutet av perioden.

Andra perioden blev mållös. 13.03 in i tredje perioden slog Oscar Öhrn till på pass av Emil Mouantri och William Hedman och gav laget ledningen för Göta Traneberg.

17.35 in i perioden nätade Nackas Hugo Claesson på pass av Felix Hellberg och Maximilian Lulek och kvitterade för Nacka.

Göta Traneberg tog ledningen med 14 sekunder kvar att spela återigen genom Oscar Öhrn framspelad av Emil Mouantri och William Hedman.

Laget punkterade matchen med ett 4-2-mål med en sekund kvar att spela ännu en gång genom Oscar Öhrn. Det fastställde slutresultatet till 4-2.

Göta Traneberg ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Nacka ligger på femte plats.

Lördag 11 november möter Göta Traneberg Sollentuna borta 17.30 och Nacka möter Värmdö hemma 13.00.