Mölndal äntligen vinnare igen

Mölndal har haft det tufft i J20 Region syd herr den här säsongen, men hemma mot Västervik kom första segern, efter 15 spelade matcher. Mölndal vann med 7-5 (3-2, 2-1, 2-2).

Västerviks tränare Ragnar Karlsson tyckte till om matchen:

– En svag insats med en sjukdomsdrabbad trupp!

Mölndal var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Även i andra perioden var det Mölndal som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Mölndal startade också tredje perioden bäst. Laget gick upp till en 6-3-ledning. Men Västervik svarade och gjorde 6-4.

Därefter var det dock Mölndal som avgjorde. Laget gjorde 7-4 med tio minuter kvar att spela genom Simon Havlicek på pass av Carl Virdung Borén och Hampus Dalblad. Västervik hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 7-5.

Simon Havlicek gjorde ett mål för Mölndal och spelade dessutom fram till fyra mål och Isak Florin stod för ett mål och tre assists. Wille Edström och Viktor Petersson gjorde ett mål och två assist var för Västervik.

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, Mölndal med 8–34 och Västervik med 13–20 i målskillnad.

Mölndal stannar därmed på tolfte och sista plats, och Västervik på elfte plats, i tabellen.

Lördag 25 november spelar Mölndal borta mot Tingsryd 13.20 och Västervik mot Kungälv hemma 14.00 i ACT-Hallen.