Lucas Stockselius fixade segern för Djurgården J20 i derbyt mot AIK

Det blev ett hattrick för Djurgårdens Lucas Stockselius i matchen mot AIK i J20 Nationell norra herr. Djurgården vann på bortaplan med 4-2 (1-0, 0-0, 3-2).

Melvin Wersäll gjorde också ett mål för segrarna, målen för AIK gjordes av Isak Larsson och Elliot Sigrell.

Segern var Djurgårdens sjunde på de senaste åtta matcherna.

Djurgården tog ledningen efter 4.45, genom Lucas Stockselius assisterad av Melvin Wersäll och Wilhelm Forsberg.

Andra perioden blev mållös. Djurgården hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.16 genom Melvin Wersäll, och gick upp till 0-3 innan AIK kom tillbaka och reducerade till 2-3.

Tre poäng av Melvin Wersäll

Innan matchen var över hade Djurgården gjort 2-4.

Lucas Stockselius gjorde tre mål för Djurgården och Melvin Wersäll gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

AIK stannar därmed på tionde och sista plats, och Djurgården toppar fortfarande tabellen.

AIK tar sig an Luleå i nästa match borta fredag 17 november 18.00. Djurgården möter samma dag 19.00 Skellefteå AIK J20 borta.