Lejon vände – med tre raka mål i andra perioden

Hemmalaget Kiruna hade ledningen efter en period i matchen mot serieledande Lejon. Men Lejon öste på rejält i andra perioden där laget gjorde tre raka mål. Till slut blev det hela 3-6 (3-1, 0-3, 0-2) i matchen i J20 Region norr forts herr.

Kiruna tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.18 genom Tim Malmström, och gick upp till 2-0 innan Lejon svarade.

I periodpausen hade Kiruna ledningen med 3-1. Lejon vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 3-1 till 3-4 i andra perioden. I tredje perioden gjorde Lejon 3-5 efter 7.15 genom Samuel Manberg. Och med bara 3 sekunder kvar satte Elmer Grenholm 3-6.