Klar seger för Vallentuna – vann med 6-1 mot Hammarby J20

Vallentuna vann på hemmaplan mot Hammarby J20 i J20 Region öst fortsättning herr med klara 6-1 (2-0, 2-1, 2-0).

Det var första segern för Vallentuna, efter 0-4 mot Tyresö Hanviken Hockey i premiären.

Vallentuna startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Linus Hedlund och William Hoffman. Vallentuna gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Paul Tollet och Paul Tollet.

Med 1.11 kvar att spela av perioden kunde Liam Qvarnström göra 4-1 för Hammarby J20. Vallentuna fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Colin Madison och Gustav Alm.

På lördag 16 december 17.30 spelar Vallentuna borta mot Göta Traneberg, och Hammarby J20 hemma mot Nacka.