Formstarkt Nacka tog ännu en seger

Nacka är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Wings Arlanda borta i Pinbackshallen på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0-5 (0-1, 0-2, 0-2) innebär att Nacka nu har sju segrar i följd i J20 Region öst fortsättning herr.

Nacka tog ledningen efter 18.44, genom Tristan Magnusson framspelad av Harry Ahlberg. I andra perioden var Nacka starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Markus Ekroth och Emil Edberg. Nacka fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av Stayfo Sharro och Felix Hellberg.

Wings Arlanda har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Wings Arlanda ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Nacka är på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är måndag 30 januari. Då möter Wings Arlanda Spånga i Stricct Travel Arena 20.00. Nacka tar sig an Göta Traneberg hemma 19.55.

TV: Elias Pettersson stor hjälte för Canucks