Flemingsberg J20 avgjorde tät match mot Wings Arlanda i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Flemingsberg J20 och gästande Wings Arlanda var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Flemingsberg J20 och vann matchen i J20 Region öst fortsättning herr med 2-1 (0-0, 0-0, 2-1).

Filip Svoboda slog till med bara 39 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Inget av lagen fick in något mål i varken första eller andra perioden.

Tredje perioden var jämn. Wings Arlanda inledde bäst och tog ledningen genom Olle Dahlman efter 3.42, men Flemingsberg J20 kvitterade genom Alexie Björn. Och Flemingsberg J20 hann också ta ledningen, genom Filip Svoboda.

För tabellens utseende betyder det här att Flemingsberg J20 ligger på femte plats medan Wings Arlanda har sjätteplatsen.

Måndag 11 december spelar Flemingsberg J20 borta mot Sollentuna 19.30 och Wings Arlanda mot Huddinge hemma 19.45 i Pinbackshallen.