Efter fem förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Njurunda

Matchen mellan Njurunda och Brunflo J20 i Modin & Zetterberg Hallen slutade 4-2 (2-1, 0-0, 2-1). Ett skönt trendbrott för Njurunda. Laget hade före lördagens hemmamatch fem förluster i rad i J20 Region norr B herr.

– En hård match med mycket hårt spel. Vi står upp bra och krigar hem 3 välförtjänta poäng, tyckte Njurundas tränare Robin Bredberg, efter matchen.

Njurunda började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.38 slog Kazper Thåström till framspelad av Oskar Åsén.

Brunflo J20 kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 4.24 slog Henrik Cabuang till assisterad av Teo Magnusson.

Njurunda tog ledningen på nytt efter 15.52, när Wilton Medelberg slog till på pass av Viktor Pettersson och Lias Johansson.

Efter 20.25 i andra perioden nätade Melker Westin, framspelad av William Häglund och gjorde 3-1. Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Max Magnusson göra 3-2 för Brunflo J20.

Njurunda kunde dock avgöra till 4-2 med 10.45 kvar av matchen genom William Häglund.

Med en omgång kvar är Njurunda på femte plats i tabellen, och Brunflo J20 är på åttonde plats.

I nästa match, söndag 3 december, har Njurunda Teg J20 hemma i Modin & Zetterberg Hallen 10.40, medan Brunflo J20 spelar borta mot AIK Härnösand 12.00.