Vännäs avgjorde i förlängningen mot Sundsvall

Matchen mellan hemmalaget Vännäs och gästande Sundsvall i J18 Region norr herr var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 2-1 (1-1, 0-0, 0-0, 1-0). Hjalmar Berglund blev matchhjälte för Vännäs med sitt mål i förlängningen.

I och med detta har Vännäs fyra raka segrar i J18 Region norr herr.

Första perioden var jämn. Sundsvall inledde bäst och tog ledningen genom Theo Thylander efter 8.57, men Vännäs kvitterade genom Isak Bergetoft efter 14.42.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden slutade mållös, och matchen fortsatte till förlängning. I förlängningen tog det 1.21 innan Vännäs också avgjorde till 2-1. Matchvinnare för hemmalaget blev Hjalmar Berglund.

Det här var Vännäs andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Sundsvalls andra uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Vännäs ligger kvar på fjärde plats och Sundsvall på åttonde plats i tabellen.

Vännäs tar sig an Modo Hockey J18 i nästa match hemma onsdag 29 november 19.30. Sundsvall möter Östersund hemma fredag 24 november 19.00.