Seger på straffar för Saltsjöbaden borta mot Brinken J18

Saltsjöbaden vann till slut en jämn match mot Brinken J18 i J18 Allettan östra herr. Avgörandet kom först i straffläggningen där Saltsjöbaden var starkare och vann med 4-3 (0-1, 1-0, 2-2, 0-0, 1-0). Nicholas Levén blev hjälte i straffläggningen.

Brinken J18 tog ledningen efter fem minuters spel, genom Felix From assisterad av Jaidy Van Mourik och Jonatan Sandberg. Efter 7.04 i andra perioden nätade Oskar Spjuth, framspelad av Hugo Bratt och William Claesson Hallén och kvitterade för Saltsjöbaden. 6.12 in i tredje perioden nätade Brinken J18:s Harrison Prentice James på pass av Karl Redtzer och gav laget ledningen för Brinken J18.

Efter 8.24 slog Jaidy Van Mourik till framspelad av Felix From och ökade ledningen för Brinken J18.

11.05 in i perioden slog Hektor Turemark till på pass av Holger Fougstedt och reducerade för Saltsjöbaden.

Efter 15.55 nätade William Claesson Hallén på pass av Jacob Bratt och kvitterade för Saltsjöbaden.

I straffläggningen var det Saltsjöbaden som avgjorde till 3-4. Den avgörande straffen stod Nicholas Levén för.

Brinken J18 tar sig an Hässel/Kälv i nästa match borta torsdag 11 januari 19.00. Saltsjöbaden möter samma dag 20.00 Göta/Tran hemma.