Rasmus Fredh gjorde två mål för Troja/Ljungby J18 i segern mot Karlskrona

Troja/Ljungby J18 vann mötet med Karlskrona hemma med 6-3 (1-1, 3-1, 2-1) på torsdagen i J18 Region syd herr.

Första perioden var jämn. Troja/Ljungby J18 inledde bäst och tog ledningen genom Theo Nilsson efter 10.57, men Karlskrona kvitterade genom Hugo Ingemarsson efter 17.44. Troja/Ljungby J18 hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 8.07 genom Axel Stjernlöf, och gick upp till 3-1 innan Karlskrona svarade.

Segern skrevs till slut till 4-2 för Troja/Ljungby J18. Troja/Ljungby J18 ökade ledningen till 5-2 genom Theo Bengtsson efter 10.15 i tredje perioden.

Karlskrona reducerade dock till 5-3 genom Oliver Heinonen efter 11.01 av matchen.

Troja/Ljungby J18 kunde dock avgöra till 6-3 med 1.60 kvar av matchen genom Rasmus Fredh.

Troja/Ljungby J18 har tre segrar och två förluster och 20–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Karlskrona har två vinster och tre förluster och 10–18 i målskillnad.

Troja/Ljungby J18 ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Karlskrona ligger på nionde plats.

Söndag 5 november spelar Troja/Ljungby J18 borta mot Växjö 14.00 och Karlskrona mot Frölunda hemma 15.00 i NKT Arena.