Modo Hockey J18 vände – med fem raka mål i andra perioden

Bortalaget Boden hade ledningen efter en period i matchen mot Modo Hockey J18. Men Modo Hockey J18 öste på rejält i andra perioden där laget gjorde fem raka mål. Till slut blev det hela 5-2 (0-2, 5-0, 0-0) i matchen i J18 Region norr herr.

– Efter en allt annan än bra första period så studsar vi tillbaka något och vänder 0-2 underläge till seger 5-2. Överlag en ganska blek insats där det krävs mer för att vinna morgondagens match mot Luleå, kommenterade Modo Hockey J18:s tränare Niklas Nordgren.

Segern var Modo Hockey J18:s fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Boden startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Calle Åström och David Chudy. Modo Hockey J18 förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med hela 5-0 och ställningen efter två perioder var 5-2.

Tredje perioden blev mållös, och Modo Hockey J18 höll i sin 5-2-ledning och vann.

Resultatet innebär att Modo Hockey J18 ligger kvar på andra plats och Boden på nionde plats i tabellen.

Söndag 3 december spelar Modo Hockey J18 hemma mot Luleå 16.00 och Boden mot Timrå borta 14.30 i SCA Arena.