Malmö har sju raka segrar – vann mot Olofström med 7-2

Malmö är i riktigt bra form just nu. På söndagen kom seger nummer sju i rad, efter 7-2 (4-0, 2-1, 1-1) borta mot Olofström. Det innebär också att Olofström har sju raka förluster i J18 Region syd herr.

– Tycker vi förlorar matchen i första perioden, vi är inte med från start. Andra och tredje perioden är en jämn tillställning, kommenterade Olofströms tränare Johan Hellström efter matchen.

Malmö spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Linus Schrott, Marcus Krsak, Ted Welander och Hugo Eriksson. Efter 7.36 av perioden kunde Sigge Grindhage göra 1-4 för Olofström.

Malmö gjorde dock två snabba mål i andra perioden och gick från 1-4 till 1-6, målen av Isac Johansson och Isac Johansson. Malmö ökade ledningen till 1-7 genom Isac Jeppsson efter 3.13 i tredje perioden.

Tre poäng av Kalle Hemström och Isac Jeppsson

Vilgot Hansen reducerade förvisso, men närmare än 2-7 kom inte Olofström. Malmö tog därmed en stabil seger.

Malmös Kalle Hemström hade tre assists och Isac Jeppsson stod för tre poäng, varav ett mål.

Resultatet innebär att Olofström ligger kvar på elfte plats och Malmö på femte plats i tabellen.

Torsdag 16 november möter Olofström Kungälv borta 19.40 och Malmö möter Karlskrona hemma 19.00.