Förlängningsseger för Göta/Tran mot Hammarby

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Göta/Tran avgöra den jämna matchen hemma mot Hammarby i J18 Allettan östra herr. Slutresultatet blev 3-2 (1-1, 1-0, 0-1, 1-0). Matchhjälte blev Victor Elias, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

Första perioden var jämn. Göta/Tran inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Danila Haritoncevs efter 1.51, men Hammarby kvitterade genom Linus Kjellgren efter 14.01. Efter 2.59 i andra perioden nätade Simon Åström, och gav Göta/Tran ledningen. 11.36 in i tredje perioden nätade Hammarbys Folke Allard framspelad av Filip Rosengren och Sam Sandberg och kvitterade för Hammarby. I förlängningen tog det 2.41 innan Göta/Tran avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Victor Elias, framspelad av Viktor Bergnäs.

Nästa gång lagen spelar i serien är torsdag 11 januari. Då möter Göta/Tran Saltsjöbaden i Saltsjöbadens Ishall 20.00. Hammarby tar sig an Boo hemma 19.30.