Färjestad vände – med tre raka mål i andra perioden

Hemmalaget Grums hade ledningen efter en period i matchen mot Färjestad. Men Färjestad öste på rejält i andra perioden där laget gjorde tre raka mål. Till slut blev det hela 1-5 (0-0, 0-3, 1-2) i matchen i J18 Region väst herr.

Segern var Färjestads femte på de senaste sex matcherna.

Den första perioden slutade 0–0. Färjestad spelade bra i andra perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Teodor Friberg och ett mål av Victor Klockervold i mitten av perioden. 5.07 in i tredje perioden slog Lucas Trollvad till på pass av Elias Finstad Andersen och reducerade för Grums. Fler mål än så blev det inte för Grums.

9.59 in i perioden nätade Färjestads Filip Holgersson framspelad av Lucas Ryen och ökade ledningen för Färjestad.

Efter 17.00 slog Filip Fransén till framspelad av Malte Vass och Victor Klockervold och ökade ledningen för Färjestad. Det fastställde slutresultatet till 1-5.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Grums på nionde plats och Färjestad på femte plats.

Grums tar sig an Mora i nästa match borta söndag 26 november 13.00. Färjestad möter samma dag 14.15 Strömsbro hemma.