Efter förlustraden: Seger igen för Karlskrona – 5-1 mot Kungälv

Fyra förluster i rad i J18 Region syd herr fick räcka. Hemma mot Kungälv bröts den tuffa sviten för Karlskrona. Det blev 5-1 (1-1, 1-0, 3-0) i matchen på söndagen.

Första perioden var jämn. Kungälv inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Jacob Ekberg efter 1.01, men Karlskrona kvitterade genom Filip Thored efter 12.09. Karlskrona gjorde också 2-1 efter 10.46 i andra perioden när Filip Brander fick träff på pass av Melcer Swensson. I tredje perioden var Karlskrona starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom mål av Robin Eskelinen, Olle Sandell och Filip Brander och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 25 sekunder kvar att spela.

Karlskrona stannar därmed på nionde plats, och Kungälv på elfte plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är torsdag 23 november. Då möter Karlskrona Linköping i Stångebro Ishall 19.15. Kungälv tar sig an Växjö hemma 19.40.