Bortasegern mot Modo Hockey J18 förlänger sviten för Färjestad

Färjestad är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Modo Hockey J18 borta i Hägglunds Arena på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-4 (1-1, 1-0, 0-3) innebär att Färjestad nu har fem segrar i följd i J18 Nationell norra herr.

Första perioden var jämn. Modo Hockey J18 inledde bäst och tog ledningen genom Milton Gästrin efter 4.38, men Färjestad kvitterade genom Victor Klockervold bara en minut senare. Efter 11.53 i andra perioden slog Ola Hyldmo till, framspelad av Theodor Bodén och Sigge Forslund och gav Modo Hockey J18 ledningen. Färjestad gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 2-1 till ledning med 2-4 inom bara 1.18. 2-3-målet kom med bara 01.17 kvar att spela. Och med 19 kvar kom också 2-4.

Det här betyder att Färjestad ligger på tredje plats i tabellen, och Modo Hockey J18 är på sjunde plats. Så sent som den 2 februari låg Färjestad på sjunde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Modo Hockey J18 är Örebro Hockey J18. Lagen möts söndag 3 mars 15.00 i Hägglunds Arena. Färjestad tar sig an Timrå borta lördag 9 mars 17.00.