BIK Karlskoga fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har BIK Karlskoga nu fått igång spelet. På torsdagen mötte laget Valbo J18 i Nobelhallen i J18 Region väst herr och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Valbo J18 blev 5-2 (1-1, 2-0, 2-1).

– Dagens match tycker jag är väl genomförd rakt igenom från lagets sidan, tycker vi idag har en hög lägsta nivå i spelet med puck och ett bra anfallsspel! Glad för laget och grabbarna att få utdelning när vi gör rätt saker i prestationen och även få med sig positiva resultat! Viktigt att vara ödmjuk och vilja bli bättre varje dag, för att kunna bevara framgång, kommenterade BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson efter matchen.

Första perioden var jämn. BIK Karlskoga inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Joel Antonsson efter bara 36 sekunder, men Valbo J18 kvitterade genom Liam Sarlind efter 14.07. I andra perioden var BIK Karlskoga starkast och gick från 1-1 till 3-1 genom mål av Douglas Sättermann och Filip Henriksson. BIK Karlskoga ökade ledningen till 4-1, på nytt genom Joel Antonsson efter 14.42 i tredje perioden.

Tre poäng av Douglas Sättermann

Valbo J18 reducerade dock till 4-2 genom Tim Östling när bara två minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

BIK Karlskoga kunde dock avgöra till 5-2 med 15 sekunder kvar av matchen genom William Bråtner.

BIK Karlskogas Douglas Sättermann stod för ett mål och två assists.

BIK Karlskoga ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Valbo J18 är på nionde plats.

På torsdag 16 november 19.00 spelar BIK Karlskoga borta mot Brynäs, och Valbo J18 borta mot Mora.