Stark seger för Karlskrona i toppmatchen mot Kristianstad

Det var två topplag som möttes i hockeyettan södra på söndagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Karlskrona, som besegrade Kristianstad med 3-1 (1-0, 1-0, 1-1) i den tidiga seriefinalen.

Efter fyra segrar i rad för Kristianstad tog det stopp. Karlskrona tog i stället fjärde segern i rad.

Karlskrona tog ledningen efter elva minuters spel, genom Marcus Björk på pass av Mikael Roslund och Philip Norberg Aspnäs. Efter 11.15 i andra perioden slog Alexander Heiver till, på pass av Alexander Bergström och Christoffer Rasch och gjorde 2-0. Efter 14.29 av matchen kunde Charlie Björlin göra 2-1 för Kristianstad.

Karlskrona kunde dock avgöra till 3-1 med 27 sekunder kvar av matchen genom Alexander Heiver.

Kristianstad ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Karlskrona leder serien.

Fredag 27 oktober 19.00 spelar Karlskrona borta mot Tyringe. Kristianstad möter Mörrum hemma i Kristianstads Ishall onsdag 25 oktober 19.00.