Efterlängtad seger för Malmö – bröt förlustsviten mot Färjestad

Malmö har haft en tuff period med fyra raka förluster i J20 Nationell södra herr. Men borta mot Färjestad bröts den sviten. Det blev 0-2 (0-0, 0-0, 0-2) i matchen i Löfbergs Arena.

Det gjordes inga mål under matchens första 40 minuter.

Tredje perioden var länge mållös. Malmö ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål på 1.19 i slutet av perioden av Kasper Dahlqvist och Mats Bakke Olsen och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 46 sekunder kvar att spela.

Färjestad har tre vinster och två förluster och 13–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Malmö har en vinst och fyra förluster och 13–22 i målskillnad.

Färjestad ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Malmö ligger på nionde plats.

I nästa match, söndag 26 november, har Färjestad Rögle hemma i Löfbergs Arena 13.00, medan Malmö spelar borta mot Örebro Hockey J20 12.30.