Pierre-Luc Dubois, Torey Krug och Ryan Suter nämns som NHL-spelare som kan bli utköpta.
Foto: Alamy/AP Photo
NHL

NHL-spelarna som kan bli utköpta från sina kontrakt 2024

Samtidigt som Florida och Edmonton gör upp om Stanley Cup råder det full aktivitet i de övriga klubbarna. En het potatis så här års är vilka spelare som riskerar att bli utköpta från sina kontrakt. Frank Servelli på DailyFaceoff rankar här de nio hetaste kandidaterna.

Lönetaket är satt, men klockan tickar. 

Klubbledningarna i NHL håller ett öga på både kalendern och resultattavlan i Stanley Cup-finalen, eftersom det första utköpsfönstret för säsongen öppnar 48 timmar efter att Lord Stanleys pokal har lyfts.

Förra året blev nio spelare utköpta från sina kontrakt, inklusive fyra under de sista timmarna innan fönstret stängde den 30 juni. Det fanns också några dyra överraskningar som att Vancouver bet ihop och köpte ut Oliver Ekman Larsson, som nu är två matcher från att få sitt namn inristat på

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: