Columbus Blue Jackets vann mot Carolina Hurricanes
Arkivbild

Zach Werenski gjorde två mål för Columbus i segern mot Carolina

Columbus vann mötet med Carolina hemma med 6-3 (3-2, 1-1, 2-0) på onsdagen i NHL.

Columbus Blue Jackets spelade bäst i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Efter 10.08 i andra perioden nätade Teuvo Teräväinen återigen, på pass av Brent Burns och Stefan Noesen och kvitterade för Carolina Hurricanes.

Columbus Johnny Gaudreau gjorde 4-3 efter 12.14 framspelad av Justin Danforth och Zach Werenski.

Alex Nylander gjorde dessutom 5-3 efter 20.44 framspelad av Erik Gudbranson och Ivan Provorov.

Fyra poäng av Zach Werenski

Laget punkterade matchen med ett 6-3-mål med 39 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Zach Werenski framspelad av Mathieu Olivier. 6-3-målet blev matchens sista.

Columbus Zach Werenski stod för två mål och två assists.

Columbus har en seger och fyra förluster och 12–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Carolina har fyra vinster och en förlust och 19–11 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången betyder att Columbus slutar på åttonde plats i tabellen, och Carolina på andra plats. Carolina är klart för slutspel och möter New York Islanders i första rundan.