St Louis Blues vann mot Seattle Kraken
Arkivbild

Ryck i sista perioden avgjorde för St Louis hemma mot Seattle

En jämn match mellan hemmalaget St Louis och gästande Seattle avgjordes först i tredje perioden. Då drog St Louis ifrån och vann matchen i NHL med 4-1 (1-1, 0-0, 3-0).

Första perioden var jämn. Seattle inledde bäst och tog ledningen genom Jared McCann efter 14.24, men St Louis kvitterade genom Kasperi Kapanen i slutet av perioden.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden var det hemmalaget som dominerade och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Jordan Kyrou, Brayden Schenn och Nathan Walker och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.60 kvar att spela.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, St Louis på femte plats och Seattle på femte plats.

Torsdag 18 april 03.30 spelar St Louis borta mot Dallas i sista omgången. Seattle möter Winnipeg borta i Bell MTS Place onsdag 17 april 02.00.