Los Angeles Kings vann mot Vancouver Canucks
Arkivbild

Segerraden förlängd för Los Angeles – besegrade Vancouver

6-3 (2-1, 2-0, 2-2) blev resultatet när Los Angeles och Vancouver möttes i Crypto.com Arena på söndagen. I och med detta har Los Angeles tre raka segrar i NHL, och efter den tuffa perioden är Los Angeles nu i riktigt bra form.

Los Angeles Kings startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Adrian Kempe och Drew Doughty innan Vancouver svarade och gjorde 2-1 genom Brock Boeser. Los Angeles startade andra perioden bäst och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Alex Laferriere och Kevin Fiala. Efter 7.26 av matchen kunde Dakota Joshua göra 4-2 för Vancouver.

Los Angeles ökade ledningen till 5-2 genom Trevor Moore efter 10.42 i tredje perioden.

Vancouver Canucks reducerade dock på nytt till 5-3 genom Teddy Blueger efter 12.37 av matchen.

Tre poäng av Adrian Kempe

Los Angeles kunde dock avgöra till 6-3 med 2.28 kvar av matchen genom Adrian Kempe.

Adrian Kempe gjorde två mål för Los Angeles och spelade dessutom fram till ett mål.

Det här betyder att Los Angeles ligger på tredje plats i tabellen, och att Vancouver fortfarande leder serien, tre poäng före Edmonton.

Los Angeles tar sig an Anaheim Ducks i nästa match borta onsdag 10 april 04.00. Vancouver möter Vegas hemma tisdag 9 april 04.00.