San Jose Sharks vann mot St Louis Blues
Arkivbild

Förlängningsseger för San Jose mot St Louis

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut San Jose avgöra den jämna matchen hemma mot St Louis i NHL. Slutresultatet blev 3-2 (0-0, 2-0, 0-2, 1-0). William Eklund blev matchhjälte för San Jose med sitt mål i förlängningen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var det hemmalaget som var vassast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av William Eklund i slutet av perioden. St Louis Blues reducerade och kvitterade till 2-2 genom Jordan Kyrou och Brayden Schenn i tredje perioden. Det sista målet kom med 2.25 kvar att spela. I förlängningen tog det 3.56 innan San Jose Sharks avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev William Eklund, framspelad av Luke Kunin.

San Joses William Eklund gjorde tre mål.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, San Jose med 11–11 och St Louis med 13–18 i målskillnad. Det här var San Joses tolfte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också St Louis åttonde uddamålsförlust.

Det här betyder att San Jose är kvar på åttonde och sista plats, och St Louis stannar på femte plats, i tabellen.