San Jose Sharks förlorade mot Los Angeles Kings
Arkivbild

Kempe och Thomas avgjorde borta mot San Jose

Det blev en uddamålsseger för Los Angeles i matchen mot San Jose i NHL på fredagen. Laget vann med 2-1 (2-0, 0-0, 0-1) borta i SAP Center at San Jose.

I början av matchen var Los Angeles Kings starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Adrian Kempe och Akil Thomas.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. San Jose Sharks reducerade till 1-2 med 1.53 kvar att spela genom Klim Kostin på pass av Mikael Granlund och William Eklund. Men mer än så orkade San Jose inte med.

Det här var San Joses 17:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Los Angeles 14:e uddamålsseger.

Det här betyder att San Jose är kvar på åttonde och sista plats, och Los Angeles stannar på fjärde plats, i tabellen.