Los Angeles Kings vann mot Seattle Kraken
Arkivbild

Los Angeles vann – efter Trevor Moores hattrick

Trevor Moore stod för tre mål när Los Angeles vann mot Seattle på hemmaplan i NHL. Till slut blev det 5-2 (1-0, 2-0, 2-2).

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Kevin Fiala och Adrian Kempe, målen för Seattle Kraken gjordes av Andre Burakovsky och Brian Dumoulin.

Därmed har Los Angeles Kings vunnit fem matcher i rad på hemmaplan.

Los Angeles tog ledningen efter nio minuters spel, genom Adrian Kempe på pass av Viktor Arvidsson och Kevin Fiala. I andra perioden var Los Angeles starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två mål av Trevor Moore i mitten av perioden. Seattle reducerade dock till 3-1 genom Andre Burakovsky efter 5.38 av matchen.

Los Angeles ökade ledningen till 4-1 genom Kevin Fiala efter 10.39 i tredje perioden.

Hattrick av Trevor Moore

Seattle gjorde 4-2 genom Brian Dumoulin efter 11.08 av matchen.

Los Angeles kunde dock avgöra till 5-2 med 3.3 kvar av matchen genom Trevor Moore.

Los Angeles Trevor Moore gjorde tre mål och Pierre-Luc Dubois hade tre assists.

Det här betyder att Los Angeles är kvar på fjärde plats, och Seattle stannar på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Los Angeles är San Jose. Lagen möts fredag 5 april 04.30 i SAP Center at San Jose. Seattle tar sig an Anaheim Ducks borta lördag 6 april 04.00.