IK Oskarshamn förlorade mot Malmö
J20 Nationell

Malmö J20 segrade mot Oskarshamn

Malmö vann med 4-3 (1-0, 2-0, 1-3) på bortaplan mot Oskarshamn i kvalserie till J20 nationell herr.

Gästande Malmö startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.48 slog Anton Berg till framspelad av Adrien Bartovic och Adam Sikl. I andra perioden var Malmö starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom två snabba mål i mitten av perioden av Isac Nilsson och Louis Jonerheim. Efter 8.24 av matchen kunde Borna Kopac göra 1-3 för Oskarshamn.

Malmö ökade ledningen till 1-4 genom Tristan Lee Juhl Petersen efter 11.03 i tredje perioden.

Calle Karlsson och Alexander Petersson reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-4 kom inte Oskarshamn.

Oskarshamn stannar därmed på fjärde plats, och Malmö toppar fortfarande tabellen.

Fredag 5 april 18.00 möts lagen igen, med Malmö som hemmalag.