Tampa Bay Lightning förlorade mot Detroit Red Wings
Arkivbild

Efterlängtad seger för Detroit – steg åt rätt håll mot Tampa Bay

Detroit har haft en tung period med fyra förluster i rad i NHL. Men borta mot Tampa Bay bröts den tunga sviten. Det blev 2-4 (0-0, 1-1, 1-3) i matchen i Amalie Arena.

Detroit Red Wings tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Patrick Kane på pass av Dylan Larkin och Alex DeBrincat. Efter 8.33 i andra perioden slog Anthony Cirelli till, på pass av Brandon Hagel och kvitterade för Tampa Bay Lightning. 3.39 in i tredje perioden nätade Detroits Robby Fabbri på pass av J.T. Compher och gav laget ledningen för Detroit.

5.57 in i perioden slog Steven Stamkos till framspelad av Brayden Point och Nikita Kucherov och kvitterade för Tampa Bay.

Efter 17.20 nätade David Perron och gav Detroit ledningen.

Laget punkterade matchen med ett 2-4-mål med 1.03 kvar att spela genom Lucas Raymond, hans 25:e mål för säsongen. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

Tampa Bay stannar därmed på fjärde plats, och Detroit på femte plats, i tabellen.

Tampa Bay tar sig an Toronto i nästa match borta torsdag 4 april 01.00. Detroit möter NY Rangers hemma lördag 6 april 01.00.