Björklöven vann mot Malmö
J20 Nationell

Björklöven J20 tog hem segern mot Malmö

Björklöven vann i kvalserie till J20 nationell herr med 4-1 (2-0, 2-0, 0-1) hemma mot Malmö.

Matchen var länge mållös. Björklöven ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål på 2.58 i slutet av perioden av Liam Normann och Johan Lidman. Björklöven gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Kevin Hammarberg och Axel Blom, och punkterade matchen. 9.00 in i tredje perioden nätade Malmös Isac Nilsson framspelad av Max Vilén och Hjalte Kruse Thomsen och reducerade för Malmö. Mer än så blev det dock inte för Malmö.

Liam Normann gjorde ett mål för Björklöven och två målgivande passningar.

Björklöven har nu åtta poäng efter tre spelade matcher, medan Malmö har nio poäng efter fem matcher.

I nästa omgång har Björklöven Tyresö Hanviken Hockey hemma i Winpos Arena, fredag 5 april 18.30. Malmö spelar borta mot Oskarshamn onsdag 3 april 19.00.