Tyresö Hanviken Hockey förlorade mot Malmö
J20 Nationell

Seger för Malmö borta mot Tyresö Hanviken Hockey

Malmö vann mot Tyresö Hanviken Hockey på bortaplan i kvalserie till J20 nationell herr. Segersiffrorna skrevs till 4-3 (0-0, 1-3, 2-0, 0-0, 1-0) efter straffar.

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen efter 20.37, genom Gustaf Linder assisterad av Måns Pettersson. Tyresö Hanviken Hockey gjorde två mål i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Lucas Bengstelius och Rasmus Dahlqvist.

Efter 19.47 av perioden kunde Filip Sitar göra 3-1 för Malmö. Malmö reducerade igen efter 4.19 i tredje perioden genom Ludwig Andersson framspelad av Markus Jakobsen.

Laget kvitterade till 3-3 med 1.49 kvar att spela genom Louis Jonerheim på pass av Hampus Malm och Filip Sitar.

Inget av lagen lyckades göra mål i förlängningen.

Ludwig Andersson gjorde två mål för Malmö och ett assist.

Tyresö Hanviken Hockey har nu fyra poäng efter fem spelade matcher, medan Malmö har nio poäng efter fyra matcher.

I nästa omgång har Tyresö Hanviken Hockey Björklöven borta i Winpos Arena, fredag 5 april 18.30. Malmö spelar borta mot Björklöven måndag 1 april 12.30.