VIK Västerås HK förlorade mot Malmö
J20 Nationell

Malmö vinnare mot VIK Hockey J20 i kvalserie till J20 nationell herr

Malmö vann borta mot VIK Hockey J20 i kvalserie till J20 nationell herr, med 2-1 (0-0, 0-1, 2-0).

Tristan Lee Juhl Petersen blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 7.48 in i tredje perioden.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 9.32 in i andra perioden som VIK Hockey J20 tog ledningen genom Elias Hallin assisterad av Jan Dorthe.

7.04 in i tredje perioden slog Anton Berg till på pass av Noah Schalin och kvitterade för Malmö.

Efter 7.48 nätade Tristan Lee Juhl Petersen framspelad av Max Vilén och Felix Carell och avgjorde matchen. Lee Juhl Petersen fullbordade därmed lagets vändning.

För VIK Hockey J20 gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Malmö är på första plats.

VIK Hockey J20 tar sig an Oskarshamn i nästa match hemma söndag 31 mars 14.00. Malmö möter samma dag 12.00 Tyresö Hanviken Hockey borta.