Boston Bruins förlorade mot New York Rangers
Arkivbild

Stark seger för NY Rangers mot Boston

Två topplag möttes i NHL på fredagen. Och det slutade med seger för NY Rangers, som besegrade Boston borta med 5-2 (0-1, 2-0, 3-1) i den tidiga seriefinalen.

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Boston Bruins är i fortsatt serieledning, och New York Rangers är i fortsatt serieledning.

Boston tog ledningen efter sju minuters spel, genom Jake DeBrusk framspelad av Trent Frederic och Justin Brazeau. Efter 8.05 i andra perioden slog Artemi Panarin till, framspelad av Braden Schneider och Alexis Lafreniere och kvitterade för NY Rangers.

Artemi Panarin gjorde dessutom 1-2 efter 19.26.

3.22 in i tredje perioden nätade Bostons Justin Brazeau framspelad av Brad Marchand och Jesper Boqvist och kvitterade för Boston.

3.57 in i perioden slog Adam Fox till och gav laget ledningen för NY Rangers.

Laget ökade ledningen till 2-4 med 1.57 kvar att spela genom Mika Zibanejad assisterad av Chris Kreider och Vincent Trocheck.

NY Rangers punkterade matchen med ett 2-5-mål med 52 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Artemi Panarin på pass av Adam Fox. 2-5-målet blev matchens sista.

Artemij Panarin gjorde tre mål för NY Rangers.

Lördag 23 mars 18.00 spelar Boston borta mot Philadelphia. NY Rangers möter Florida hemma i Madison Square Garden söndag 24 mars 01.00.