New Jersey Devils vann mot Winnipeg Jets
Arkivbild

Ryck i sista perioden avgjorde för New Jersey hemma mot Winnipeg

En jämn match mellan hemmalaget New Jersey och gästande Winnipeg avgjordes först i tredje perioden. Då drog New Jersey ifrån och vann matchen i NHL med 4-1 (0-0, 1-1, 3-0).

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Efter 9.00 i andra perioden gjorde New Jersey Devils 1-0 genom Jack Hughes.

Med 3.13 kvar att spela av perioden kunde Nikolaj Ehlers kvittera till 1-1 för Winnipeg Jets. Även i tredje perioden var det New Jersey som dominerade och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Nico Hischier, Jack Hughes och Timo Meier och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 49 sekunder kvar att spela.

Nico Hischier gjorde ett mål för New Jersey och två målgivande passningar.

Båda lagen har nu tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, New Jersey med 17–12 och Winnipeg med 19–11 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, New Jersey på sjätte plats och Winnipeg på tredje plats.