VIK Västerås HK förlorade mot Örebro Hockey J18
J18 Nationell

Örebro Hockey J18 utklassade Västerås i första sextondelsfinalen

Örebro Hockey J18 har övertaget mot VIK Hockey i J18 Sextondelsfinal herr, efter seger på bortaplan med 10-3 (2-1, 4-1, 4-1) i första matchen. Örebro Hockey J18 har nu möjlighet att avgöra serien hemma i Behrn Arena.

Örebro Hockey J18 startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Elton Hermansson och Liam Danielsson innan VIK Hockey svarade och gjorde 2-1 genom Victor Pantzare. Örebro Hockey J18 hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.26 genom Dante Josefsson-Westling, och gick upp till 1-4 innan VIK Hockey svarade.

Till slut blev det 2-6 till Örebro Hockey J18. Örebro Hockey J18 vann också tredje perioden 1-4 och matchen med hela 10-3.

Liam Danielsson och Hugo Orrsten gjorde ett mål och två assist var för Örebro Hockey J18.

Lagen möts igen på lördag 13.15, i Behrn Arena.