Vännäs förlorade mot Modo Hockey J18
J18 Nationell

Milton Gästrin gav Modo Hockey J18 pangstart mot Vännäs

Med 5-3 (1-1, 2-1, 2-1) i första matchen på bortaplan har Modo Hockey J18 tagit ett greppet mot Vännäs i J18 Sextondelsfinal herr. Modo Hockey J18 har nu möjligheten att avgöra serien i nästa match hemma i Hägglunds Arena.

Första perioden var jämn. Modo Hockey J18 inledde bäst och tog ledningen genom Kalle Byström efter 17.34, men Vännäs kvitterade genom Edward Erngren i slutet av perioden. Modo Hockey J18 startade andra perioden bäst. Laget gick upp till en 1-3-ledning genom mål av Viggo Lundström och Milton Gästrin innan Vännäs svarade och gjorde 3-2 genom Andreas Jonsson. 5.07 in i tredje perioden slog Edvin Sohlberg till på pass av Vilhelm Hägglöf och Albin Carlsson och kvitterade för Vännäs.

8.25 in i perioden nätade Modo Hockey J18:s Milton Gästrin återigen framspelad av Gustav Öberg Andersson och Hugo Hallin och gav laget ledningen för Modo Hockey J18.

Modo Hockey J18 punkterade matchen med ett 3-5-mål med 51 sekunder kvar att spela genom Gustav Öberg Andersson framspelad av Harry Styf. 3-5-målet blev matchens sista.

Gustav Öberg Andersson gjorde ett mål för Modo Hockey J18 och två assist och Milton Gästrin stod för tre poäng, varav två mål.

Nästa match spelas i Hägglunds Arena på lördag 17.00.