AIK förlorade mot Skellefteå AIK J20
J20 Nationell

Firma Vuollet & Nordlund gav Skellefteå AIK J20 storseger mot AIK

Skellefteå AIK J20 har tagit ett grepp mot AIK i J20 Åttondelsfinal herr, efter seger på bortaplan med 8-4 (3-3, 3-1, 2-0) i första matchen. Skellefteå AIK J20 har nu möjligheten att avgöra serien i nästa match hemma i Skellefteå Kraft Arena.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

Skellefteå AIK J20 tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.11 genom Viggo Nordlund, och gick upp till 3-5 innan AIK svarade.

4-6 blev det till slut för Skellefteå AIK J20. Skellefteå AIK J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-4. Målen i sista perioden gjordes av Amill Andersson och Hugo Zetterlund.

Oskar Vuollet gjorde ett mål för Skellefteå AIK J20 och tre assist och Viggo Nordlund stod för fyra poäng, varav tre mål.

Lagen möts igen på fredag 19.00, i Skellefteå Kraft Arena.