Örebro Hockey J20 vann mot Brynäs IF
J20 Nationell

Melvin Fernström sköt äkta hattrick – när Örebro Hockey J20 vann slutspelspremiären

Med 5-3 (4-0, 0-2, 1-1) i första matchen på hemmaplan har Örebro Hockey J20 tagit ett greppet mot Brynäs i J20 Åttondelsfinal herr. Örebro Hockey J20 kan därmed avgöra serien i nästa match på bortaplan i Monitor ERP Arena.

– Vi gör en riktigt bra första period och får bra utdelning. Andra perioden är helt omvänd och Brynäs har det mesta av spelet. Starkt av oss att komma upp och lyckas göra en bra tredje period och spela hem första matchen, tyckte Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren, efter matchen.

Även i matchen var det Örebro Hockey J20 som spelade bäst och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom tre raka mål av Melvin Fernström och ytterligare ett mål av Liam Danielsson. Brynäs reducerade dock till både 4-1 och 4-2 genom Eric Hultgren och Carl Sandström efter 19.04 av perioden. Brynäs gjorde 4-3 genom Anton Ohlsson efter 12.14 av matchen.

Örebro Hockey J20 kunde dock avgöra till 5-3 med 1.27 kvar av matchen genom Kalle Carlsson.

Örebro Hockey J20:s Melvin Fernström gjorde tre mål i matchen.

Nästa match spelas på fredag 18.00, i Monitor ERP Arena.