Färjestads BK förlorade mot Leksand
Montage
J20 Nationell

Leksand J20 vann mot Färjestad efter förlängningsdrama

ANNONS

Leksand har skapat sig ett överläge mot Färjestad i J20 Åttondelsfinal herr, efter vinst på bortaplan med 3-2 (0-2, 1-0, 1-0, 1-0) efter förlängning i första matchen. Leksand har nu möjlighet att avgöra serien hemma i Tegera Arena.

Segermålet för Leksand stod Andro Kaderli för 4.54 in i förlängningen.

Färjestad startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Ludvig Lafton och Jack Berglund. Efter 16.28 i andra perioden slog Philip Fankl till, och reducerade åt Leksand. 8.25 in i tredje perioden nätade Leksands Erik Müller framspelad av August Lissel och Zaki Crookes och kvitterade för Leksand. I förlängningen tog det 4.54 innan Leksand också avgjorde till 2-3. Matchvinnare för bortalaget blev Andro Kaderli, framspelad av Lucas Lagerberg.

Lagen möts igen på fredag 19.00, i Tegera Arena.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL