St Louis Blues vann mot Anaheim Ducks
Arkivbild

Svårstoppade St Louis fortsätter vinna – 4-2 mot svaga Anaheim Ducks

St Louis vann med 4-2 (0-1, 1-0, 3-1) hemma mot Anaheim Ducks på måndagen och tog därmed lagets fjärde raka seger i NHL. Det innebär också att Anaheim Ducks åkte på sjätte förlusten i rad.

Vinsten mot Anaheim Ducks innebär att St Louis Blues har fem segrar i rad på hemmaplan.

Anaheim Ducks tog ledningen efter 13.44, genom Troy Terry framspelad av Pavel Mintyukov och Jackson LaCombe. Efter 14.55 i andra perioden nätade Kevin Hayes, framspelad av Torey Krug och Zack Bolduc och kvitterade för St Louis. St Louis stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 1-1 till 4-1 på bara 7.44.

Anaheim Ducks reducerade dock till 4-2 genom Troy Terry när bara en minut återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

St Louis Pavel Buchnevich hade tre assists.

Det här betyder att St Louis ligger på femte plats i tabellen, och Anaheim Ducks är på sjunde plats.

Onsdag 20 mars spelar St Louis hemma mot Colorado 01.00 och Anaheim Ducks mot Minnesota hemma 03.00 i Honda Center.