Florida Panthers förlorade mot Tampa Bay Lightning
Arkivbild

Revansch och två poäng för Tampa Bay

Tampa Bay gick segrande från matchen i NHL när laget mötte Florida borta i FLA Live Arena på lördagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte då Florida vann med 9-2. Den här gången blev slutresultatet 3-5 (0-2, 2-2, 1-1).

Segern var Tampa Bay Lightnings fjärde på de senaste fem matcherna.

Tampa Bay startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Steven Stamkos och Michael Eyssimont. Tampa Bay gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4, målen av Darren Raddysh och Steven Stamkos.

Efter 11.55 av perioden kunde Matthew Tkachuk och Sam Reinhart göra både 1-4 och 2-4 för Florida Panthers. Florida reducerade dock på nytt till 3-4 genom Sam Reinhart med 3.52 kvar att spela av matchen.

Tampa Bay kunde dock avgöra till 3-5 med 1.38 kvar av matchen genom Nikita Kucherov.

Steven Stamkos gjorde två mål för Tampa Bay och spelade fram till två mål.

Resultatet innebär att Florida fortsätter toppa tabellen och Tampa Bay ligger på fjärde plats i tabellen.

Florida tar sig an Nashville i nästa match hemma fredag 22 mars 00.30. Tampa Bay möter Vegas borta onsdag 20 mars 03.00.