Pantern vann mot Eskilstuna Linden
HockeyEttan

Pantern vinnare mot Eskilstuna Linden i HockeyEttan Kvalserie södra

Pantern vann hemma mot Eskilstuna Linden i HockeyEttan Kvalserie södra, med 5-3 (3-0, 1-1, 1-2).

Pantern spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre mål av Jens Jakobs. Efter 1.48 i andra perioden ökade Pantern på till 4-0 genom Viktor Holmkvist.

Eskilstuna Linden reducerade dock till 4-1 genom Gustav Sultan med 2.39 kvar att spela av perioden. Eskilstuna Linden gjorde både 4-2 och 4-3 genom Andrés Staforelli och Hampus Sjölund efter 9.10 av matchen.

Pantern kunde dock avgöra till 5-3 med 1.42 kvar av matchen genom Viktor Holmkvist.

Panterns Nicklas Jadeland hade tre assists och Jens Jakobs gjorde tre mål.

Pantern ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Eskilstuna Linden ligger sist, på fjärde plats.

Pantern möter Bäcken i nästa match borta onsdag 20 mars 19.00. Eskilstuna Linden möter samma dag Grästorps IK hemma.