Lerum förlorade mot Motala
Hockeytvåan

Motala vinnare mot Lerum i HockeyTvåan Kvalserie A södra herr

Motala vann borta mot Lerum i HockeyTvåan Kvalserie A södra herr, med 3-2 (1-1, 0-1, 2-0).

Patric Juel blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål med bara två sekunder kvar av matchen.

Därmed har Motala vunnit fyra matcher i rad i HockeyTvåan Kvalserie A södra herr och behöver två segrar till för att gå igenom serien utan att tappa poäng.

Första perioden var jämn. Motala inledde bäst och tog ledningen genom Marcus Schelin efter 9.24, men Lerum kvitterade genom Daniel Witermark i slutet av perioden. Lerum gjorde också 2-1 efter 4.28 i andra perioden när Willhelm Wassberg fick träff på pass av Kevin Brodén och Gustav Svantesson. 14.14 in i tredje perioden nätade Motalas Simon Gustafsson framspelad av Marcus Schelin och kvitterade för Motala.

Laget avgjorde matchen med två sekunder kvar att spela genom Patric Juel på pass av Albin Wadström.

Lerum har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Motala har tolv poäng.

Onsdag 20 mars spelar Lerum borta mot Sörhaga/Alingsås 19.40 och Motala mot Ulricehamn hemma 19.00 i Iver-hallen.